Sermons


8.	 Fjalet e Urta 17: 13

8. Fjalet e Urta 17: 13

8. Fjalet e Urta 17: 13 “ E keqja nuk do te largohet nga shtepia e atij qe se mires I pergjigjet me te keqen”   Kur e kam lexuar per here te pare...


Read More

7.	 Fjalet e Urta 11:25

7. Fjalet e Urta 11:25

7.   Fjalet e Urta 11:25 “ Njeriu bujar do te pasurohet dhe ai qe ujit do te ujitet  gjithashtu” . Kam degjuar per historin e dy vellezerve te cilet punonin ne nje ferme qe...


Read More

5.	 Fjalet e Urta  4:23

5. Fjalet e Urta 4:23

5. Fjalet e Urta  4:23 “Ruaje zemren tende me shume kujdes, sepse nga ajo dalin burimet e jetes “. Me ka pelqyer gjithmone ky varg, aq sa e kam vendosur tek dera e frigoriferit...


Read More

4.	 Fjalet e Urta 3: 11-12

4. Fjalet e Urta 3: 11-12

4. Fjalet e Urta 3: 11-12 “ v11. Biri im, mos e percmo ndeshkimin e Zotit dhe mos urre qortimin e tij ,v12 . sepse Zoti qorton ate qe do, si nje baba djalin...


Read More

3.	Fjalet e Urta 14:25

3. Fjalet e Urta 14:25

3. Fjalet e Urta 14:25 “Nje deshmitar qe thote te verteten shpeton jeten e njerezve, por nje deshmitar I rreme thote genjeshtra “ Sa do te doja qe pjesa e dyte e kesaj fjale...


Read More

2.	 3Fjalet e Urta 15 : 20

2. 3Fjalet e Urta 15 : 20

2. Fjalet e Urta 15 : 20 “ Biri I Urte gezon te atin,por njeriu budalla percmon te emen .” Cfare keni menduar kur keni lexuar kete Fjale te Urte ? Personalisht kur e...


Read More

1. Fjalet e Urta  13:4

1. Fjalet e Urta 13:4

1. Fjalet e Urta 13:4 “ Shpirti I Pertacit deshiron dhe nuk ka asgje, por shpirti I atyre qe jane te kujdesshem do te kenaqet plotesisht. “   Te gjithe deshirojme gjera. Pertac apo...


Read More